Stezka draka

Temné mocnosti využívají toho, že svoboda volby, daná člověku jako jediné bytosti ze všech stvořených entit, mu dovoluje svobodně volit směr své osobní evoluce buď do sféry Světla či Tmy.

| 17.01.2017 |

Temné mocnosti využívají toho, že svoboda volby, daná člověku jako jediné bytosti ze všech stvořených entit, mu dovoluje svobodně volit směr své osobní evoluce buď do sféry Světla či Tmy. Cestou intrik, dezinformací a uměle vytvářených situací, indukujících v člověku strach před utrpením a smrtí, se Temným mocnostem v období dvou minulých milénií podařilo zmýlit a zavést do duchovní záhuby mnoho lidských bytostí. Do značné míry k tomu přispěly i některé církve, především církev katolická, které se staly jejich mocným nástrojem.

Občan se jistě dříve nebo později bude ptát: „K čemu je potřeba tak nehumánních zbraní, jestliže se Východní blok zhroutil a nepřítel zmizel?“ Přinejmenším člověka zamrazí, když se dovídá o experimentech, při nichž je vědomí člověka elektronickou cestou trvale přeneseno do uměle vytvořené virtuální reality. Co potom ale z člověka zbývá v naší realitě? Není právě toto určeno obyčejným lidem „Novém světovém řádu“?

Autor: Ivo Wiesner
Počet: stran: 276
Rozměr: 125x195
Úprava: 276 stran
Jazyk:     česky
ISBN:     978-80-86063-91-1
EAN:     9788086063911

Comments:


Poslední novinky:

Kontaktujte nás

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Prosím potvrďte, že nejste robot a zadejte text z obrázku.