Medium Michaela

Odešel vám z tohoto světa někdo, koho jste milovali nade vše?

| 17.01.2017 |

Odešel vám z tohoto světa někdo, koho jste milovali nade vše? Přestaňte se trápit tím, že je navždy pryč z vašeho života, utřete si slzy a otevřete knihu Médium Michaela. Hned po přečtení prvních řádků zjistíte, že je všechno jinak. Tato kniha vás vyvede ze zármutku. Autorka napsala knihu pro všechny, kteří se zajímají o život po smrti. Přepsala pro vás výňatky ze seancí, týkající se setkání pozůstalých s dušemi svých blízkých, kteří se s nimi spojily skrze médium Michaelu. Podělí se s vámi o vše, co se díky své dceři Michaele, která je mluvícím médiem a milým duším, které jim pootevřely dveře do jejich světa, dozvěděla. Vysvětlí vám, jak se můžete sami spojit s duší vámi milovaného člověka, který vám zemřel. Kniha udělá radost vám všem, kteří se chcete dozvědět, jak se vašim milovaným, kteří již zemřeli, žije nahoře, jak vás navštěvují a ochraňují. Dozvíte se také něco z Míšina života, kdy se pohybovala ve světě tanečnic. Pochopíte, že ač dostala dar od boha, stát se médiem, je stále obyčejným a chybujícím člověkem, protože to, že bůh dal někomu dar stát se médiem neznamená, že z něj udělal nadčlověka.

Přečtete si, jak je snadné někoho proklít, aniž by jste si to uvědomili a jak je nebezpečné dostat se do spárů černé magie.

Kniha obsahuje několik  formulí na vaší očistu od negativních energií, uklidňující meditaci a jiné.

Také se dočtete o přivtělených duších, kdy a proč se přivtělují.

Jak je to s dušemi vašich zvířecích miláčků? Nechte se překvapit.

Přečtete si něco o databázi všeho vědění. Jak je to s láskou a mnoho dalšího.

Přejeme krásné zážitky s touto knihou.

Vazba: vázaná
Rozsah: 192 stran
Rozměr: 4,8 × 18,5 cm
Jazyk: česky

Zakoupit na eshopuZakoupit na eshopu

Comments:


Poslední novinky:

Kontaktujte nás

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Prosím potvrďte, že nejste robot a zadejte text z obrázku.