Jedna duše, mnoho těl

Objevte léčivou sílu budoucích životů pomocí progresní terapie.
Převratná práce dokazující, že člověk opravdu může nahlédnout do budoucnosti! Od autora bestselleru Mnoho životů, mnoho Mistrů a Poselství Mistrů.

| 17.01.2017 |

Převratná práce dokazující, že člověk opravdu může nahlédnout do budoucnosti! Od autora bestselleru Mnoho životů, mnoho Mistrů a Poselství Mistrů.

Skoro každý dnes ví, že metoda zvaná reinkarnační regrese nám pomáhá nahlédnout do minulých životů. Málokdo už ale tuší, že může existovat také reinkarnační progrese! O co jde?

O to, že autor téhle knížky a světoznámý praktik hypnoterapie usoudil, že stejně jako „nazpět“ by to logicky mělo jít „dopředu“. A ono to k všeobecnému ohromení také šlo! Budoucnost se však nejevila pevná a neměnná, nýbrž v podobě několika cest, jimiž bychom se mohli, ale někdy naopak neměli dát.

Tak třeba žena, jež byla ve válce vojákem SS, před sebou uviděla dvě cesty: život ubohé arabské dívky nebo kariéru manažerky světových lázní. Není tak těžké uhodnout, co si vybrala…

Úspěšný, leč nespokojený právník byl v raném středověku krutě zkoušenou jeptiškou, zatímco v budoucím se uviděl jako myslitel, který ve společnosti ostatních moudrých mužů léčí celou planetu duchovní silou…

Formát 129 x 206 mm
Flexovazba
224 stran
ISBN 978-80-7359-368-1
EAN 9 788073 593681

Zakoupit na eshopuZakoupit na eshopu

Comments:


Poslední novinky:

Kontaktujte nás

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Prosím potvrďte, že nejste robot a zadejte text z obrázku.