Alternativní léčebné metody od A do Z

Více než 70 účinných metod k uzdravení… meditace, květové esence, terapie krystaly a mnoho dalších cest k dokonalému zdraví.

| 17.01.2017 |

Více než 70 účinných metod k uzdravení… meditace, květové esence, terapie krystaly a mnoho dalších cest k dokonalému zdraví.
Dnes už naštěstí nejsme odkázáni jen na klasickou medicínu a na všechno nemusíme užívat spousty prášků. Je zde ještě mnoho jiných možností. Naše kniha vás seznámí s více než sedmdesáti léčebnými metodami a postupy.
Dozvíte se něco o jejich počátcích a historii, o tom, jak fungují a působí. Názorné barevné fotografie a praktické návody pak ukážou, jak jednotlivé metody používat v praxi.
Svět je už dávno otevřený tomu, co jsme dříve uměli a využívali, ale pak na dlouhý čas pozapomněli a zavrhli. Ať už je to léčba krystaly nebo květovými esencemi, reiki, reflexologie či aromaterapie. Duše a tělo jsou spojené nádoby, takže co léčí jedno, uzdravuje i druhé. A tak i našemu fyzickému zdraví může prospět meditace či regrese, návrat do minulých životů, jak jej propaguje a praktikuje například světoznámý harvardský psychiatr dr. Brian Weiss.

Claire Gillmanová je žurnalistka, která už více než deset let píše pro časopis Kindred Spirit. Během té doby objevila celou řadu zajímavých a účinných metod celostní medicíny. Přispívá rovněž do populárních časopisů pro ženy, ale také do tiskovin, jako jsou The Times, Health & Fitness a další. Jejími hlavními tématy jsou zdraví, rodičovství a spiritualita.

Claire Gillmanová
Alternativní léčebné metody od A do Z
Formát 140 x 165 mm, brožovaná, barevně ilustrovaná publikace
Překlad: Gabriela Hajtmarová
400 stran
ISBN 978-80-7359-481-7
EAN 9 788073 594817

Zakoupit na eshopuZakoupit na eshopu

Comments:


Poslední novinky:

Kontaktujte nás

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Prosím potvrďte, že nejste robot a zadejte text z obrázku.