Magie zvířat

Kniha inspirovaná zážitky čtenářů týdeníku Spirit a měsíčníku Horoskopy. Poutavé příběhy o blízkých setkáních s neuvěřitelnými schopnostmi zvířat doplňuje řada zajímavostí ze zvířecí říše a perličky z historie soužití člověka se zvířaty. Psané slovo doprovázejí půvabné fotografie.

| 17.05.2017 |

Ukázka z knihy:


Armandův poklad

...Stará vila, kam se právě nastěhoval mladý pár, působila dojmem sídla dávno zchudlého šlechtice. Z nádherné stavby zahalené do oprýskaných omítek vybíhaly dvě obrovské terasy s výhledem na zpustlou zahradu a špinavé zarostlé jezírko. Paní Andrea viděla skrze celou tu zanedbanost nesmírnou krásu. Její manžel Daniel zase hromadu práce a investic. Čtyřletý ohař Bert pojal tohle místo jako spoustu příležitostí k dobrodružství a neustále radostně mizel a zjevoval se v hustých křovinách.

První večer v novém domě se rozhodli oslavit večeří ve dvou a vínem. Zatopili v krbu a pustili tichou hudbu. Andrea byla nadšená. Daniel se tvářil přívětivě a snažil se nekazit jí radost skeptickými výpočty, za jak dlouho a za jakou cenu bude dům vypadat k světu. Navíc v myšlenkách stále odbíhal k plánované brzké služební cestě za oceán.

„Nebudeš se tu sama bát?“ zeptal se nakonec.

„Nebudu. Přijde mi, že sem patřím víc než kamkoli jinam. A taky mám Berta,“ usmála se.

Ten zrovna chodil se vztyčenou hlavou kolem krbu, občas se zastavil a zahleděl šikmo do prázdna, posadil se, vstal a pokračoval. Jako by někoho sledoval.

Další dny Andrea pozorovala, jak Bert kouká upřeně do prázdné chodby a vrtí ocasem, vrčí bez důvodu, někomu neexistujícímu nosí balónek...

Zakoupit na eshopuZakoupit na eshopu

Comments:


Poslední novinky:

Kontaktujte nás

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Prosím potvrďte, že nejste robot a zadejte text z obrázku.