Nanebevzatí mistři, kniha a 44 karet

Doreen Virtue vytvořila další nádherný balíček andělských vykládacích karet, který tentokrát obsahuje 44 překrásných obrazů duchovních mistrů nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství (Saint-Germain, Ganéša, Merlin, Šalamoun, Pallas Athéna a další), doprovázených již tradičně pozitivním a zároveň osobním poselstvím.

| 17.01.2017 |

Doreen Virtue vytvořila další nádherný balíček andělských vykládacích karet, který tentokrát obsahuje 44 překrásných obrazů duchovních mistrů nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství (Saint-Germain, Ganéša, Merlin, Šalamoun, Pallas Athéna a další), doprovázených již tradičně pozitivním a zároveň osobním poselstvím. Nanebevzatí mistři jsou mocní duchovní průvodci, kteří vám pomohou pochopit vaše životní poslání, najít odvahu k uskutečnění zásadních životních změn a rozvíjet vaše schopnosti jasnozřivosti a manifestace. V knize Nanebevzatí mistři najdete další rozšíření a upřesnění poselství pro vás, dozvíte se více o životě a duchovní cestě všech mistrů, podrobný návod, jak karty používat, a několik andělských způsobů vykládání.

Nakladatel: Synergie
ISBN: 978-80-7370-027-0, EAN: 9788073700270
Originál: Ascended Masters Oracle Cards
Překlad: Chocholová, Kateřina
Popis: 1× kniha, 1× sada karet, brožovaná, 110 stran, 10 × 14 cm, česky
Rozměry: 10 × 14 cm
Rok vydání: 2009 (1. vydání)

Zakoupit na eshopuZakoupit na eshopu

Comments:


Poslední novinky:

Kontaktujte nás

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Prosím potvrďte, že nejste robot a zadejte text z obrázku.