Kouzelná mapa

Hledáte ve svém životě poslání, prosperitu a opravdové štěstí? Kouzelná mapa vás vyzývá, abyste využili svou moc a začali řídit cestu svého života.

| 17.01.2017 |

Hledáte ve svém životě poslání, prosperitu a opravdové štěstí? Kouzelná mapa vás vyzývá, abyste využili svou moc a začali řídit cestu svého života.

Colette Baron-Reid vám v této fascinující knize dává do rukou “kouzelnou hůlku”, s jejíž pomocí uvidíte svůj život jako nédherné dobrodružství a sami sebe jako mocné spolutvůrce svého osudu. Tím kouzlem je vaše vlastní vnímavost.

Vydejte se na cestu do hlubin své vnitřní krajiny a seznamte se s jejími obyvateli – imaginárními bytostmi, jež vlastní klíče k moudrosti skryté ve vašem podvědomí: Čaroděj vnímavosti, Láskavá zahradnice, Sběratelka kostí a duchové vašich vnitřních psychických zemí, přes které budete na své cestě procházet, vám pomohou najít poklad, skrytý v každé vaší životní zkušenosti. Naučíte se take, jak ve svém nitru zkrotit nezbedného skřítka, jenž vás vězní v nefunkčních schématech chování.

Vy sami se stanete tvůrcem své Mapy a ani v dněšní době globální proměny se nebudete cítit ztraceni a vydáni na milost a nemilost vichřicím změn.

Nakladatel: Synergie
ISBN: 978-80-7370-246-5, EAN: 9788073702465
Překlad: Štrbová, Denisa
Popis: 1× kniha, vázaná, 280 stran, 14 × 21 cm, česky
Rozměry: 14 × 21 cm
Rok vydání: 2013

Zakoupit na eshopuZakoupit na eshopu

Comments:


Poslední novinky:

Kontaktujte nás

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Prosím potvrďte, že nejste robot a zadejte text z obrázku.